top of page

Waarom JCI?

Nog enkele twijfels om een Jaycee te worden? 

Hieronder 10 redenen waarom twijfelen nergens voor nodig is!

Hand die een installatie

GROEIEN ZONDER RISICO

Elk jaar worden de bestuursleden gewisseld zodanig dat elke gemotiveerde, jonge professional zich kan engageren in zo'n een rol.

 Dit alles gebeurt in een veilige omgeving met optimale begeleiding door de meer ervaren leden.

Vrienden bij het meer

VRIENDEN VOOR HET LEVEN

Door de ervaringen die leden met andere jonge leden delen, doorlopen ze gezamenlijk een groeiproces en maken ze kennis met mensen waarmee ze in de dagelijkse praktijk misschien niet in contact zouden komen.

Kleurrijke notebooks

TOPTRAININGEN AAN LAGE PRIJS

Dankzij ons eigen Training Institute Flanders (TIF) bieden wij de leden een breed gamma aan opleidingen, workshops en vormingen waarbij de nadruk gelegd wordt op persoonlijke ontwikkeling en zakelijke vaardigheden.

Landen Vlaggen

HELPT DE WERELD ONTDEKKEN

De wereld van JCI gaat verder dan de eigen kerktoren. Onze leden worden actief aangezet om zich uit hun vertrouwde regio te bewegen en te ontdekken welke bruisende activiteiten overal ter wereld door JCI worden georganiseerd.

Vage Busines People

HELPT HIGH  POTENTIALS LEIDERS WORDEN

Dankzij de ervaringen tijdens commissie- en projectwerking waarin de leden zich engageren, zorgt ervoor dat jonge high potentials langzaam maar zeker uitgroeien tot echte leiders en ondernemers.

Abstracte futuristische achtergrond

EEN GEWELDIG NETWERK

Als JCI zetten we maximaal in op het uitbouwen van een breed netwerk aan Vlaamse en internationale ondernemende mensen uit alle mogelijke sectoren.

Wedding Toast

FUN & FEESTJES

Naast het leren, is natuurlijk  het maken van fun niet onbelangrijk! Verschillende congressen waarbij naast vormingen ook de benen los gedanst kunnen worden op galabals, verscheidene teambuildings,...

munten

FINANCIËLE VOORDELEN

Het leven voor jonge mensen is al duur genoeg. Via partnerships kan JCI haar 'Jaycees' enkele financiële voordelen aanbieden. Daarnaast worden de JCI activiteiten en events aan zo democratisch mogelijke prijzen aangeboden, te beginnen met het eigen lidmaatschap.

Alle handen in

GEEFT TERUG AAN DE GEMEENSCHAP

Het hart op de juiste plaats. De leden engageren zich actief om iets terug te doen voor de maatschappij. 

Top van de berg

STIMULEERT EXCELLENTIE

Tal van topondernemers zijn/waren JCI-lid:

de legendarische Amerikaanse president John F Kennedy was een trots JCI-lid en had het logo van onze organisatie zelfs geborduurd op zijn stoel in de oval office.

Ook Prins Albert van Monaco is een trots erelid van JCI, secretaris-generaal
Ban Ki Moon van de UN scherpte bij JCI zijn diplomatieke talenten aan, net als onze oud-Minister van defensie Steven Vandeput. 

bottom of page