top of page

De pijlers van JCI

De werking van JCI is berust op vier pijlers waardoor JCI een unieke waaier aan projecten, trainingen en activiteiten kan bieden aan de leden.

Image by Adam Thomas

INDIVIDU

Door een diversiteit aan karakters in elke afdeling is door samenwerking heel wat mogelijk. Tijdens de loopbaan bij JCI wordt er heel wat gewerkt aan persoonlijke groei. 

Dankzij een ruim aanbod van trainingen wordt de horizon breder voor elk lid. Daarnaast wordt een ruimer spectra verkregen aan kennis en technieken, dynamisme en creativiteit. 

Image by Shane Rounce

GEMEENSCHAP

JCI gaat over impact realiseren. Als actieve burgers wordt gewerkt aan een betere maatschappij door projecten op te bouwen die een positieve verandering teweeg brengen. Er worden verschillende projecten georganiseerd zowel lokaal, nationaal als internationaal waarbij elk lid de handen uit te mouwen steekt.

Bij JCI kan een mooie levensweg gerealiseerd worden met het ontdekken van nieuwe talenten.

Dit gaat allemaal gepaard met nieuwe vriendschappen en heel wat fun!

Image by Riccardo Annandale

BUSINESS

Bij dit luik draait alles rond het uitbouwen van een professioneel netwerk. Dit wordt mogelijk gemaakt door vormingen, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het ondernemerschap belonen. 

Een Jaycee zijn, geeft de kans om deuren te openen die anders dicht zouden blijven.

Image by Vladislav Klapin

INTERNATIONALISME

Internationalisme omvat alle activiteiten buiten de eigen afdeling. Denk maar aan de samenwerking tussen districten, twinning met zusterafdelingen, 

congressen en reizen.

Daarnaast is het ook mogelijk om internationale functies te vervullen.

 

Onze twinning partners zijn JCI Verviers & JCI Zeeuws-Vlaanderen.

bottom of page