top of page

Oost-vlaamse jonge ondernemer

OVJO, een awardshow waarbij een jonge ondernemer tussen 18 en 40 jaar oud in de kijker geplaatst wordt. 

De Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer is een Award-uitreiking waarbij JCI Oost-Vlaanderen de succesvolste ondernemer tot en met 40 jaar oud bekroont in de provincie. Een evenement waarbij JCI het ondernemerschap van 'jonge' mensen in de kijker wilt plaatsen. Tegelijk kunnen krachtige voorbeelden gegeven worden aan jonge dromers. Deze Award is een erkenning die aanmoedigt om alle talenten en vaardigheden aan te wenden om te werken aan een bloeiende en welvarende onderneming die de samenleving vooruithelpt.

Tijdens de provinciale voorrondes worden lokale jonge ondernemende mensen samengebracht om hun verhaal te vertellen. Een verhaal van een succesvolle onderneming met hoogtes en laagtes, zoals iedere ondernemer wel zal kennen.

 

De vijf provinciale winnaars komen tegenover elkaar te staan in een overkoepelende finale: 'JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar'. Voor het behalen van deze Award zijn durf, initiatief, teambuilding en management belangrijke eigenschappen. Winst is zeker en vast niet het doorslaggevende criterium.

wie wordt de oost-vlaamse jonge ondernemer van het jaar 2022?

Wie volgt Michel de Baer van het bedrijf Omcollective op als Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer?

Een vraag waarop een antwoord verkregen zal worden op 4 mei 2022 tijdens een spetterende avond. De afdelingen JCI Aalst, JCI Oudenaarde en JCI Ronse zetten de jonge, Oost-Vlaamse ondernemers in de schijnwerpers, waarvan eentje op het einde met de prestigieuze prijs aan de haal gaat. 

Dit jaar gaat de Awardshow door in de bedrijfsgebouwen van Willy Naessens te Elsegem.

Door het missen van heel wat netwerkevenementen, is deze show een ideaal moment om uw eigen netwerk verder uit te breiden en in contact te komen met heel wat ondernemers, bedrijven en JCI'ers.

Kortom, een event dat zeker niet gemist mag worden!

Op 4 mei 2022 werd Kevin Ringoot van JustBite verkozen tot JCI Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2022. Op 19 mei 2022 zal hij het opnemen tegen de 4 andere provinciale winnaars. 

Arnout Van de Meulebroucke van het bedrijf Phished werd verkozen tot JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2022. 

audry vanderstraeten - kevin ringoot - henderik vernaeve

AUDRY VANDERSTRAETEN 

Digital Leader is een dynamische onderneming met een team van ervaren experts. Als strategisch online marketing bureau creëren ze op basis van data en merkstrategie de Digital Leaders van morgen.

Digital Leader is een onderneming van ondernemers, voor ondernemers. Er wordt steeds businessgericht gedacht met de klanten en geen enkele uitdaging wordt uit de weg gegaan.

Bij Digital Leader geen generieke ideeën die uiteindelijk weinig meerwaarde bieden, maar aanpakgerichte strategieën die door experts met diepgaande kennis in hun vakgebied uitgewerkt worden.

www.digitalleader.eu

Naast deze onderneming, baat Audry ook het restaurant 'La Perla Seafood' uit in Aalst.

la-perlaseafood.be

Digital Leader.jpg
Kevin Ringoot kandidaat (2)_edited.jpg

KEVIN RINGOOT

Als fervent (duur)sporter met een grote passie voor gezonde voeding zag Kevin in 2017 dat veel zogenaamde ‘gezonde’ tussendoortjes op de markt toch vaak veel suikers, vetten of andere toevoegingen bevatten.

Dat moest toch beter kunnen, vond hij. En ja, in 2018 ontwikkelde hij samen met een diëtist een model om evenwichtige snacks te screenen. De frustratie die hij voelde, zette Kevin zo om in een positief en ondernemend idee: JustBite was geboren.

JustBite gelooft echt in een betere wereld: voor jou, voor je omgeving, voor de samenleving én voor de planeet.

Slim en gezond snacken draagt bij tot een gezonder lichaam, meer energie & een betere weerstand. Daarnaast zorgt het gezonder snacken naar een mindere druk op ons gezondheidssysteem én een kleinere ecologische voetafdruk. 

Zo dragen we bij aan een betere wereld. 

www.justbite.eu

HENDERIK VERNAEVE

Al 11 jaren maakt het bedrijf De Korpus meubelen op maat in alle mogelijke stijlen. Niets is voor hen onmogelijk, wat ze duidelijk kunnen aantonen aan de hand van de vele realisaties.

Het team heeft een flinke ervaring in interieurinrichting en binnen schrijnwerk opgebouwd met de nadruk op perfectie.

Het bedrijf De Korpus staat garant voor een kwaliteitsvolle, stipte en accurate uitvoering van diverse interieurprojecten, met oog voor detail.

dekorpus.be

bottom of page